Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев: Не ни бе писано да се класираме в Лига Европа, първенството трябва да свършва в средата на май

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев бе доволен от представянето на своя тим при победата над Пирин в последния 36-ти кръг от “А” група с 2:1.

Вижте какво каза още Илиев след края на срещата пред екипа на Диема:

„Със сигурност не ни е приятно, че няма да участваме в Лига Европа. Но явно не е било писано. Все пак това не ни беше като цел, неприятно е, че нещата не се получиха. Важното обаче е, че вдигнахме нивото на отбора. Радвам се, че в последните 9 мача направихме 8 победи“, започна Илиев.

„Днес показахме нашата сила, подавахме си топката по-добре. Имахме малак проблем, може би, трябва да атакуваме по-бързо топката, но все пак съм доволен“.

„Не знам какво мислят тези от БФС, не е нормално да се почива толкова малко след края на сезона. Днес свършваме, а след 2 седмици пак трябва да започне. Защо в европейските първенства може да се свърши в началото на май, а ние трябва да игарем до края на месеца.

„Надявам се, че следващата година първенството да свършва на 15-20 май. Така и ако първенството свършваше на 20-ти май и Лудогорец нямаше да си пускат футболистите в почивка рано-рано“, добави той.

„На мястото на Лудогорец всеки би направил същото. Радващо е, че моите футболисти си свършиха работата. Надявам се догодина да нправим една нормална подготовка и да продължим с добрите игри през следващия сезон“.

„На 15 юни започваме подготовката. Все още не са ясни съперниците“, коментира началото на подготвителния период Илиан.

„Със сигурност ще има хора в селекцията. Ще се подсилим във всяка една линия с по трима-четирима човека. Аз лично не съм привърженик на големите промени, така че няма да си тръгнат много хора“.

„Ще се стремим да привлечем млади хора във възрастта 96‘, 97‘, 98‘ набор, така че да можем да увеличим младите ни футболисти“, завърши оптимистично за бъдещето старши треньорът на Локомотив (Пд).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker