Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев нападна ръководството на Локомотив

След мача със Созопол, спечелен с 2:0, треньорът на Локомотив Пловдив – Илиан Илиев разкритикува ръководството на отбора за мерките, които то е предприело след мача с Пирин:

“Ще се опитаме да се отдалечим психически от това, което се случи в мача с Пирин. И по-лошото – това, което се случи след мача – в съблекалнята и последвалите публикации в медиите. За 8-те мача от началото на първенството аз не съм виждал толкова хора от ръководството в съблекалнята”.

“След поражението от Пирин всички от ръководството бяха в съблекалнята. Искаха да кажат как трябва да се случват нещата. Най-обидното е, че можеха да извикат мен и да ми кажат, каквото имат. Защото аз съм отговорен за съблекалнята. В един момент губя ориентация.

Може би с наказания и рязане на крака се решава проблемът. Затова отборът играе без настроение и без хъс. Как веднъж футболистите не получиха похвала”.

“За трите победи имам предвид, дори не говоря за равните мачове. И да те заврат в дупка заради една грешна стъпка…”

“Опитваме се да излезем от положението, в което сами се поставихме. Видяхме, че сме сами”.

“Най-близките до клуба излязоха да ме оплюят – за селекцията, за конкретния мач, за всичко. Имахме 9 мача, два месеца и половина подготовка. Не можаха ли да ми кажат в лицето. Нямам никакви съмнения в моите футболисти. Това е още по-жалкото – изказвания в медиите, че ще им режат краката”.

“Ние искахме да се изкачим нагоре в класирането. С една победа, никога не сме се вдигали в небесата, след загуба също не сме падали. Но с тези неща, които излизат по целия отбор, от президента и другите, не върви да става така. Да ме извикат мен, да ме направят на нищо и тогава аз да мисля какво да правя. Не става така. Те прескачат мен, ако някой трябва да прави нещо с футболистите това съм аз”, завърши Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker