бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Изненада: ЦСКА – София взима тръгващ си от Локомотив

Отборът на ЦСКА-София води преговори за привличането на един от най-добрите бранители в родния елит през настоящата календарна година, пише “БЛИЦ”.

Твърди се, че “червените” преговарят със Стивън Езе, който със сигурност напуска Локомотив (Пловдив). Договорът на нигериеца с клуба от “Лаута” изтича на 31 декември.

Защитникът няма да го поднови и от януари ще има нов отбор. Кандидатите за подписа му са доста – не само у нас, но и в чужбина (Шотландия, Франция), а един от тях е ЦСКА-София.

В Борисовата градина търсят централен защитник, след като двама от футболистите на този пост няма да останат след Нова година. Това са Николай Бодуров и Нуньо Томаш.

TribunaPlovdiv.bg припомня на своите читатели, че вчера президентът на Локомотив Христо Крушарски обяви, че за него Езе вече е затворена страница. Повече може да видите в материала по-долу.

Крушарски: В събота Пловдив се изнася в Разград, Езе не е Роналдо

Подобни

8 Коментара

  1. Вкара няколко гола, направи няколко силни мача и си помисли че хванал Господ за шлифера. А всичките голове, които ни вкараха заради детинските му грешки? Или колкото пъти подава в нищото или не успява по най-елементарният начин да спре топката. Направихме го половин футболист, защото има още много да пие от извора, той се помислил за Карлес Пуйол. Да ходи в ГМО-то да търка пейката сега като пусне 1-2 смешни гола.

  2. Бахти и неблагодарната чернилка.
    Тук стана футболист,никаква лоялност към клуба.При първата по-добра от към финанси оферта и веднага поддаде.Пълен нещастник.
    Може да е добър футболист,но явно като човек е предател и алчен!Такива не ни трябват.
    А ако отиде в това ГМО,дойде ли на Лаута,мощни освирквания!!!

    1. Няма смисъл, Ицак.
      Нормално е за легионерите да търсят по-добри условия и перспективи за кариера.Проблема е, че нашия въшльо не дава достатъчно пари, за да можем да задържаме добрите си футболисти.Виж, че при нас първо заплатите са много ниски спрямо отборите от топ 6, как да го задържиш? Ти ако си на негово място и ти предложат да взимаш 4 000 Евро и 12 000Евро ти какво ще избереш…легионер си, дошъл си в чужд клуб да играеш за пари! Как да го задържим? Това не е някой юноша на клуба да му говориш за чест, лоялност и любов към клуба.Благодарим му…да е жив и здрав и тва е.

  3. Преди седмица го засякох на Газпрома до СПС и го питах дали ще остане да играе за нас но каза, че няма нов договор и няма какво да прави в Локомотив.Каза че е бил да подпише но не е имал добри условия и че мисли да остане в България.Надявах се поне да е Левски не чорбата

    1. Бодуров взима по 25 000 лева и е извън групата на цска вече месеци, могат да си позволят огромни заплати. При нас таванът е 7000 лева няма как да задържим Езе, дано поне не иде в друг български отбор. А в цска има огромно напрежение, заради Езе загубихме на Лаута от Коматево с гола на Кристиян от корнер. Това ако се случи на цска-левски Езе сяда на пейката заклеймен като ненужен, предател, некадърник и т.н

    2. Познавам се лично със Стивън!
      На последния ми разговор с него му обясних, че преди да дойде при нас никой не го е познавал, на което ми отговори, че не било така, щото е имал предложения от други отбори при това по-добри финансови, но е избрал Локомотив, щото Сме били най-настоятелни.Викам му ок…може и така да е било, но Крушарски го е взел в Локомотив и при нас е получил поле за изява,така че трябва да е малко благодарен за шансът, който му се даде в Локомотив.Каза ми, че Локомотив от 15г не е печелил купа и бил помогнал за това.Викам му ок…тук феновете те обичат, и ако искаш да бъдеш малко лоялен към Крушарски, отбора и благодарен на феновете е редно да преподпише…може и с условие да бъде продаден, ако толкова много иска да играе в по-силен отбор и тогава да ходи където иска.След тоя разговор не сме се виждали и не сме разговаряли щото ми се обиди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker