Ботев ПловдивТопФутбол

Изненада! Халф се завърна в Ботев (Пд)

Полузащитникът Красиан Колев изненадващо се завърна предсрочно в Ботев (Пловдив). Талантливият халф бе преотстъпен на Хебър до края на сезона, но след няколко месеца отново се завърна на “Колежа”.

По правилник Колев няма право да играе за Ботев до края на настоящия сезон, като той ще тренира с дублиращия отбор и ще е на линия за първия тим от следващия сезон.

profittips-the best football tips

Халфът загуби титулярното си място в състава на “канарите” след пристигането на Душан Керкез, а сега отново ще се опита да впечатли босненския специалист.
Ботев вече се готви усилено за визитата си в Кърджали на Арда, като се очаква да излезе с доста променен състав, заради идващия финал с Лудогорец в турнира за Купата на България.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker