бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Иван Иванов може да се върне в Ню Йорк Сити след края на сезона

Защитникът на Локомотив Пловдив Иван Иванов заяви, че може да се завърне в Ню Йорк Сити следващия сезон.

„Треньорите бяха доволни и от чисто спортно-техническа част се представих добре. С оглед физическото ми състояние, което бе отчайващо ми казаха, че е най-добре да играят някъде редовно, за да мога постепенно да си връщам физическата сила. Оставиха ми вратичка да се завърна евентуално през зимата“, коментира Иванов.

„От ЦСКА се свързаха с мен в петък. Попитаха каква е ситуацията с мен и дали бих желал да отида да играя там. Просто казах, че съм постигнал договорка с Локомотив Пловдив и не мога да се отметна“, добави защитникът.

„Чувствам се добре. Обичам отбора. Надявам се и феновете да са доволни от моето завръщане. Надявам се да постигнем добри резултати“, каза още Иван Иванов.

gong.bg

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker