Локомотив ПловдивФутбол

Иван Иванов: В България нищо не се е променило, освен появата на Лудогорец

„С всеки изминал мач се чувствам по-добре. Най-важно е чисто физически да се върна в най-добрата си форма. Радващо е, че попаднах на хубави хора в клуб, който обичам и нещата стават по-бързо от очакваното, заяви защитиникът на Локомотив (Пд) Иван Иванаов в предаването „Хеттрик“ по Дарик радио.

“Потенциалът, с който разполага Локомотив е по-голям от мястото, на което се намираме“.

“Въобще не ми е минавало през главата, че няма да се върна. Тези години щяха да са ми от голяма полза за по-добър трансфер или по-добро развитие на моята кариера“.

“Според мен нищо в България не се е променило. Абсолютно никакво развитие, като изключим появата на Лудогорец и нещата, които направиха в положителен аспект. Това е лошо за българския футбол”.

“Нямам предпочитания какъв ще е форматът на първенството, но най-важното е да се разбере, че трябва да има закони и правила, които трябва да се спазват. Просто трябва да се изгради една система, която да се спазва”, добави опитният бранител.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker