Ботев ПловдивТопФутбол

Иван Бандаловски: Всичко в Ботев е страхотно! Имаме много българи, което е важно за футбола ни

Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски коментира ситуацията в клуба, както и в целия шампионат. Бранителят разкри пред “Гонг”, че се чувства отлично на Коматево.

“Всеки ден тренирам по два три часа и отделям време на себе си. Понякога прави и двуразови тренировки. В тази ситуация няма какво да се прави много-много и е по-добре да поддържаш спортна форма.

Целият отбор говори с кондиционния треньор на Ботев, който ни предаде програми, с които да се намираме доколкото може в добър ритъм. Сега е малко трудно, тъй като не ползваме спортните бази, но опитът, който имам, ми спомага да се натоварвам добре и да съм на ниво, когато се завърне първенството.

Всичко в Ботев е страхотно. Има много българи, което е много важно за футбола ни. Всички в ръководство ме искаха доста и се отнасят добре с мен. Всичко е страхотно – база играчи. Това е пътят, с млади играчи, тъй като грандовете взимат “на кило” чужденци и нищо не се получава добре.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Аз съм на 33 години, а виждаме, че Петър Занев играе и е на 34. Сега бях при Красимир Балъков през лятото. Смятам, че този тип мачове трябва опитните да са на линия. Те знаят как да реагират в такива ситуации. У нас имаме много такива футболисти, които играят в елита и чужбина. Те могат да помогнат с мачове като този с Унгария. Винаги ще помогна на отбора, когато трябва. В един мач, всичко може да стане. Унгарците не са някои от големите сили и всичко може да се случи, футболът е напълно изравнен.
Искам да се изиграят мачовете за Купата на България и да се доиграе редовния сезон, тъй като на дали ще може след ситуацията в света с COVID-19, да успеем да преминем и плейофната фаза”, заяви Бандата.

https://www.tribunaplovdiv.bg/quiz-te2st2/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker