бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зингаревич избухна срещу фен на Ботев: Сериозен ли си? Аз плащам всички сметки, а получавам тази злоупотреба

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич изпусна нервите си в една дискусия с фенове на “канарчетата”, в която взе участие и изпълнителният директор на клуба – Герман Чистяков.

Скандалът се разрази в официалната страница на “жълто-черните” във Фейсбук и бе предизвикана от привърженик на име Иво Ангелов, видя TribunaPlovdiv.bg.

Ето какво написа запалянкото:

Един вече обречен сезон, но важното е Зингаревич да продължава с експериментите си и превръшането на Ботев в една подвижна сергия, предлагаща млади африкански футболисти на килограм. Не се вижда откъде ще дойде оптимизма, понеже е очевадно, че този човек няма дългосрочна визия за клуба и отбора.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Понеже за Ботев настоящото първенство приключи, за следващото ако продължава по същия начин перспективите са дори още по – тъжни, като е възможно отбора да се бори зверски да избегне изпадането. Не се вижда градация към по – положителни неща. Това с този младок с боядисаната коса от Септември беше само прах в очите на хората, понеже той знае, че повечето фенове искат да виждат български футболисти. Мое мнение, разбира се субективно, но всеки си има право на мнение.

Отговорът на Зингаревич:

Сериозен ли си? За какви експерименти говориш? Само две години под моя собственост! 2021 г. – моят екип спасява клуба от изпадане и завършваме в топ 4 в първата част на състезанието! 2022 завършваме на трето място за първи път от повече от 28 години!! Проявете малко уважение, хора!! 2023 току-що започна!

Аз плащам всички сметки, работим усилено, за да сме сигурни, че всички можем да се гордеем и всичко, което получавам, е тази злоупотреба от така наречените фенове! Може би е време да сме реалисти!? Всички искаме да имаме успешна академия, която развива висок стандарт на играчи като Илиев, но в момента не е реалистично, но да, това е нашата цел!

Създадохме отбор “B”, не е тайна за феновете, които всъщност ходят на мачове, че миналата година най-добрите играчи бяха: Чернев, Ннади, Акере, Уго, Траоре и Умех, а ние също подписахме със Стефан! Наистина се надявам, че през 2023 г. други играчи в “B” отбора ще покажат подобрение и ще се присъединят към тази група! Това са най-добрите ни млади играчи в момента! Но ние също имаме Колев и Миша! Това са футболисти, на които разчитаме да са бъдещето на Ботев!

Мнението на Герман Чистяков:

Добър вечер, гледам да не се намесвам в дискусиите на феновете, но тук ще ви позволя да се изкажете. Много удобен начин е да намажете всичко с черна боя. Няма български футболисти – лошо е, има – купуваме грешните, а купуваме само, за да се цакаме. Сериозен ли си? Акционер, клубът ще харчи средствата си за играча, само за да успокои някой отстрани на екрана на компютъра? Тоест, вие просто плюете върху работата на хората, които анализираха, правеха доклади, прогнозираха интеграцията на играча, след това тези, които се занимаваха със сделката, които изготвяха договори, работеха по медийната подкрепа на сделката?

bet365
С публикацията си давате да се разбере, че Ботев е клуб, в който работят аматьори, а не професионалисти, че всички са слепи, включително и акционерът, и само вие поставяте точна диагноза, отваряйки очите на всички за истината. Но реалността е много по-сложна. Да, клубът не преживява най-добрия период. Да, бяха взети грешни решения и кой не греши, покажете ми? Но въпросът не е да се избегнат грешките, това е невъзможно. Въпросът е как да реагираме на това и как да коригираме ситуацията. Ние знаем как и всичко, което правим за това. Всички в клуба искат да видят Ботев успешен и силен точно толкова, колкото и вие. Ние работим върху това.

За какво си толкова твърд? Това, с което съм съгласен е, че е крайно време ясно да формулираме каква е стратегията на клуба. И скоро ще стане. За да разберем и да проверим всички версии и хипотези, ни трябваше време. Не виждам кой какво развива от другите клубове. Откакто взехме академията и колко средства харчим, сега в България няма никой. И това определено ще даде резултат, но това не е наденица или пица, отнема време. Що се отнася до работата на други клубове, не виждам никакви системни продажби на играчи за разумни пари и това определено е наша задача и ще стигнем до това. А решението на такъв проблем е пряко свързано с резултатите на отбора, трудно се продава добре, ако се бориш за оцеляване.

Последно, не разбирам, кой ти отнема правото на критики и коментари? Напротив, отделих поста ти и реших да го обсъдим, ярък пример, че безразличието е прекрасно. Успех на всички ни.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker