Първа ЛигаТопФутбол

Звезда в Първа лига: Искам да играя в Реал (Мадрид)

Футболистът на Арда Станислав Иванов сподели пред “Мач Телеграф” очакванията си за предстоящата среща на състава от Кърджали срещу с ЦСКА. Той коментира и представянето на отбора през сезона, съвместната работа с наставника Николай Киров, а също така разкри и в кой европейски гранд мечтае да играе.

Какви са ти очакванията за мача? Ще задълбочите ли кризата в ЦСКА?

– Ние излизаме във всяка една среща за трите точки. Независимо срещу кой отбор се изправяме ние искаме и търсим победата до последно. На терена излизаме, за да покажем какво можем и да дадем всичко от себе си. Хвърляме се във всеки един двубой на 100% и сега пак ще бъде така. Надявам се да стане хубав мач. Всеки двубой за нас е еднакъв и опитваме да правим това, което иска треньорът от нас. Винаги целта е победата.

Този двубой срещу ЦСКА по-различен ли ще бъде за теб?

– Не, няма да е. Аз съм професионалист и за мен всеки двубой е с еднакво значение. Излизам и давам всичко от себе си на терена. Ако мога да помогна на отбора да победи с мой гол, ще се радвам.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В съблекалнята какво е настроението? Колективът на ниво ли е?

– Да, всичко е наред. Има добър колектив и в съблекалнята всичко е нормално. Тренираме и се готвим за всяка една среща по един и същ начин. Надяваме се да започнем да записваме и още по-добри резултати. Сега те са малко колебливи. В една среща играем силно и печелим, а в следващата не е така. Най-важното е да започнем да държим едно ниво и да сме по-постоянни. Това е разликата между големите отбори и по-малките.

Загубихте с 0:2 от Лудогорец в предишния кръг, какъв е коментарът за мача?

– Мисля, че се представихме на добро ниво. При 0:0 имахме две ситуации, но не успяхме да ги реализираме. След червения картон мачът стана доста по-труден за нас. До първия отбелязан гол стояхме добре на терена.

tribunasofia

Превъзхождаха ли ви с нещо?

– На терена трудно може да се прецени. Ние излязохме за победата и се опитвахме да спазваме треньорските указания. Опитахме да спечелим. В никакъв случай не сме били с различна нагласа от тази. Не мисля, че са ни превъзхождали с нещо особено. В днешно време всеки може да победи другия.

Как би коментирал конкуренцията в първенството през този сезон?

– Конкуренцията е добра. Всички отбори имат добри играчи. От самото начало бях на мнение, че Лудогорец имат най-силен отбор и това се вижда. Имат доста голяма преднина пред втория в класирането, защото разполагат с много качествени футболисти. Нямат слаби играчи в състава. Могат на няколко фронта да играят и да печелят. Имат доста дълга скамейка, а това е от техен плюс.

В класирането сте на девето място. Седмата позиция ли е реалната цел пред вас, защото сте на две точки от нея?

– Ние във всяка една среща се борим за победа. Сега се изправяме срещу ЦСКА, а след това ще видим в коя част на класирането се намираме. Играем мач за мач и се надяваме да спечелим всички двубои до края на сезона. Накрая ще видим къде сме в класирането.

Свикнахте ли с философията на Николай Киров? Как се разбирате с него?

– С него се разбираме добре. Бих казал, че свикнахме с неговата философия и се стараем да изпълняваме това, което той иска от нас. Нямахме особено много време, за да се промени нещо коренно и да ни предаде изцяло своите виждания. Нямаме това време, защото играем мачове през няколко дни. Стараем се да правим това, което той иска.

bet365
Успяхте ли да се запознаете със силните и слабите страни на ЦСКА?

– Да. Като цяло в България всички отбори се познаваме добре. Има още време до мача и ще ги разучим в детайли. Няма особено много с какво да се изненадаме.

Няма как да не те попитам и нещо за Левски. Как виждаш тяхното представяне до момента?

– В Левски има доста млади момчета и това е хубаво. Нормално е на моменти да има колебливи резултати, защото отборът е млад. Вратарите са момчета от школата и това ме радва. От доста време не съм виждал толкова българи в състава. Това е много хубаво. Радващо е, че гранд в България разчита на толкова българи. Надявам се, че когато се окомплектова отборът, ще държат ниво и ще подобрят резултатите си.

Мислиш ли за трансфер през наближаващото лято?

– Разбира се, че ако има оферта, която да удовлетворява и мен и клуба, бих приел. Ако е нещо по-добро за мен, развитието ми и Арда, бих приел. Това е работата на всички футболисти. И аз затова се трудя и работя, за да направя трансфер в по-добър отбор и по-силно първенство.

Къде би искал да играеш някой ден?

– Това е много относително. Принципно в Реал Мадрид, но на този етап няма как да се случи (смее се). Зависи от много неща.

Дано някой ден да стигнеш до Ла Лига.

– Да, дано! Дори и да не е Реал Мадрид.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker