Ботев ПловдивФутбол

Звездата на Ботев призна: Искам в Турция или Русия

Звездата на Ботев (Пд) – Грегъри Нелсън сподели пред колегите от sportal.bg, че някога отново би защитавал цветовете на ЦСКА. „Армейците” бяха първият отбор на холандеца в „А” група, благодарение на който си издейства трансфер в украинския Металург (Донецк).

– Къде ще продължиш кариерата си от лятото?

– Надявам се, че заиграя в някое по-силно първенство, където и финансите ще бъдат по-добри. Все пак вече съм на 28 години, а имам и семейство. Желанието ми е да отида да играя в Турция или Русия, макар че за момента нямам конкретна оферта.

– Може ли да се върнеш в ЦСКА, ако тимът се завърне в един нов формат на “А” група?

– Както казах, искам първо да отида в по-силен шампионат – Турция или Русия. Не изключвам вариант след това един ден да се завърна в ЦСКА. Защо не. Не знам обаче каква ще бъде съдбата на отбора. Дано всичко там се оправи.

– Следиш ли какво правят “червените” във “В” група?

– Да, следя ги. Когато имам възможност, гледам мачовете на отбора. Питах разни мои познати какво ще се случи с клуба и какво е положението, но никой не може да ми каже със сигурност.

– Задава се мач на Ботев срещу Левски. Какво очакваш от него?

– Като бивш футболист на ЦСКА знам какво представляват дербитата с Левски. Надявам се да покажем една добра игра и да спечелим мача. Така ще зарадваме нашите привърженици.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker