Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

За снега, любовта, семейството и Локомотив

Сигурно ще прозвучи банално, ако пак си говорим за Локомотив – като едно семейство, като едно цяло, като … няма друг такъв клуб в света. Но няма как да използваме други изрази, когато трябва да опишем вчерашния ден. Да, Локомотив няма супер модерен терен, няма подгряване под тревата и отличен дренаж още по-надолу под нея. Но в дни като вчерашния Локомотив показа защо е уникален. Още съботния следобед директори, работници и фенове хванаха греблата в опит да разкарат снега от тревната настилка.

Последвалата нощ, метеорологичните условия дадоха да се разберат, че няма да се дадат в тази битка, поради което на сутринта на Лаута дойде подкрепления. Още в ранните сутрешни часове почти целите отбори от старшата и младшите възрасти от школата атакувата снежната покривка. Рискувайки здравето си, в навечерието на дербито с Левски при елитната при 17-годишните в понеделник и супер-дебито с Ботев при дублиращите във вторник (бел. ред. в края на вчерашния ден стана ясно, че въпросните мачове са отложени). До тях рамо до рамо бяха фенове от агитката, обикновени поддръжници на Локомотив и дори изпълнителният директор на един от водещите чуждестранни гиганти, инвестирал в България. Името и компанията не са важни, тъй като никога присъствието му на стадиона било то като фен или въоръжен с гребло не е било свързано с това да се набива на очи.

„По-добре тук, отколкото във фитнеса“, рече и продължи, точно преди да се появят и футболистите от представителния отбор на Локомотив и също да атакуват снежния нашественик. Когато просташкото бъзикане на целия град от страна на съдии и делегати затова има или няма мач приключи, семейството на Локомотив продължи офанзивата. Към нея се включиха масажиста Благо Вангелов и дори треньорите Петър Пашев и Христо Колев – Бащата.
И ако това не доказва единството на едно семейство, здраве му кажи.

Поздравления и огромни благодарности към всички отзовали се. Защото те избраха да са на Лаута при „черно-бялото“ си семейство, за сметка на своето собствено. За сметка на любимата жена, майка, сестра, дъщеря… Честит празник на патерици и на тях. И да не се сърдят, да не ревнуват много. Тази любов е по-различна. Любовта е “черно-бяла”, както рече Илиян Джевелеков в Love.net. Тази любов е Локомотив.

Lportala.net

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker