бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Зафиров: Аз бях един от първите, които минаха през детектора

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Адалберт Зафиров коментира реакцията на лидера на тима Тодор Неделев след мача с ЦСКА-София. Националът заяви, че е останал изненадан от това, че той и съотборниците му са били подложени на детектор на лъжата. По думите му сякаш ръководството не вярва на футболистите.

“Играчите може да се чувстват засегнати, но това си е решение на фирмите на Самуилов. Той така процедира там. Аз минах на детектора от първите. Треньорите на първия отбор не са минали. Всички от администрацията и управлението на клуба минахме. Нещо ново е и затова на играчите им се струва, че е нещо кой знае какво”, сподели Зафиров пред “Тема Спорт”.

На въпрос дали съмението у футболистите не се е породило след скандала с детектора на лъжата в Черно море в края на миналия сезон след мача с ЦСКА-София на “Тича”, когато бяха освободени няколко играчи, Зафиров отговори: “Може оттам да идва напрежението. Но няма нищо такова. Не е свързано в тази насока, както в Черно море”.

Спортният директор на “канарчетата” говори и за загубата с 0:1 от “армейците” в Коматево”. – Трудно сътворяваме нещо във фаза атака, това е проблемът. И правим грешки, от които губим мача. Селекционно нещата при нас приключиха, защото сега и да тръгнем да взимаме нещо, ще привлечем някой футболист, който не е играл от много време и е свободен, с което няма смисъл да се прави напрежение наново. Затова до зимата ще изкараме така. Доверието в треньора остава”, категоричен бе Адалберт Зафиров.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker