бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Засилен видеоконтрол и мерки за сигурност по време на Ботев Пд – Черно мрое

ПФК „Ботев“ информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу Черно море от 29 кръг в първенството, че срещата ще протече при засилени мерки за сигурност.

С цел да бъдат избегнати умишлени и целенасочени провокации, трибуните на “Футболен комплекс Ботев 1912” ще бъдат поставени под пълно видеонаблюдение, като при евентуално нарушаване на реда, провинилите се ще бъдат предавани на органите на реда.

Засилен контрол ще бъде осигурен и при пропускателния режим на комплекса. На входовете на комплекса ще бъдат извършвани щателни проверки, като всички зрители трябва да имат предвид следното:

* На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани.

* Начален час на мача – 17:30.

* Входовете на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъдат отворени в 15:30 ч.

* Продажбата на билети в деня на мача ще се извършва от 12:30 до 15:30 в клубния фен-магазин, а след 15:30 само на касата пред стадиона.

* Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса. Един възрастен може да бъде придружител на максимум трима непълнолетни.

На територията на стадиона няма да бъде допускано:

* Влизането на лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества

* Внасянето на опасни за здравето предмети и предмети забранени от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия

* Внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker