АкадемикБаскетбол

Започва турнирът Купа Пловдив! Академик представя отбора днес

Приятелският турнир по баскетбол за мъже за Купа Пловдив започва днес в новата зала “Сила”, съобщава официалната Фейсбук страница на Академик.

На него официално ще бъде представен отборът на Академик Бултекс 99, който е домакин на надпреварата. Това ще стане след официалното откриване в 19.30 часа, преди мача на пловдивския тим срещу Спартак Плевен, който започва в 20 часа.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Преди това от 17.30 часа играят Левски и македонския Струмица. Утре от 17 часа е мачът за 3-то място, а от 19 часа е финалът. Билетите са по 5 лева. Припомняме, че входът за зрители е от задната страна на залата – откъм улица “Филип Македонски”, докато този за автомобили за паркинга – откъм улица “Тракия”. От ръководството на клуба призовават зрителите да пристигат навреме, за да няма струпвания на входовете.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker