Анализи и коментариБотев ПловдивФутбол

“Залейте” Мъри с цялата помия, защото не е в Левски

Как така всички колеги от София нападнаха Станимир Стоилов и започнаха да дават съвети, кога и кой да си тръгва от Ботев.

Явно много бързо обърнаха палачинката след като Мъри отказа на любимия им Левски. Явно това ги е засегнало много, защото от един месец се изписаха стотици статии, как Стоилов ще е единствения, който ще помогне на софиянци да ги изкара от калта. Е, той сега отказа и трябва да го залеете с цялата помия на, която сте способни. Вече не става за треньор и не може да помогне на вас левскарите, затова давайте, омаскарете го хубаво.

Да се замислим за момент, ако той бе приел офертата на Гонзо и Батков. Какво би могло да се случи? Навярно щяхте да го посрещнете с гръм и трясък. Писанията тогава щяха да бъдат от сорта на “най-великия треньор”. Тогава “правилният” му футбол щеше да ви хареса. Но сега сте тъжни, тъжни сте, защото затъвате със скоростта на светлината. Свиквайте с това чувство. Повтаряше се преди сезона, че Левски трябва да бъде на подобаващото му се място в първенството. Браво! Познахте! Дори 5-тото място е много, но има и други сезони. Сега се надявате да играете в Европа като вземат лиценза на ЦСКА и вие да се завърнете триумфално в турнирите. Дори това да се случи ще бъде поредния провал. Кой измислен отбор ще бъде този път? Кой пак ще ви свали от облаците и ще разбере, че със съдии не става?

Не си позволявайте да давате съвети, кой колко да седи в Ботев, защото заради тези съвети Левски е в това положение. Ако търсите виновник, го търсете в себе си…

Теодор Стаменов / TribunaPlovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Малеее колко ограничени “журналисти” има просто не е истина. Ама няма лошо, дигайте му акцийките на тоя кавал, дано остане още дълго в Ботев. Само със строенето ще си останат жълтите ако не го махнат тоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker