Ботев ПловдивФутбол

Задава се още една раздяла в Ботев?

Ръководството на Ботев Пловдив обмисля раздяла с Ата­нас Зехиров. Той дойде през зимния трансферен прозорец след престой в Черно море.

При Николай Киров-Белия флан­говият футболист не успя да се наложи. Основна причина за това бе честият период, в който играчът бе контузен. И в момента Зехиров лекува травма. Той има хроничен проблем и не е изключено Бо­тев да се раздели с него. Канар­четата са били категорични, че не могат да продължават да плащат така на играч, кого­то не използват.

С оглед строежа на “Колежа” шефовете търсят всякакви на­чини и варианти за оптимизи­ране на бюджета. Възможно е да бъдат освободени и други играчи. Засега треньорът Фе­рарио Спасов няма да се зани­мава със селекционна дейност. Задачата пред него е да стаби­лизира тима и ако остане след Нова година, вече ще работи по привличането на нови попълнения.

Договорката му със собственика Георги Самуилов е до края на есенния дял и след това в зависимост от ре­зултатите двете страни ще седнат на нови преговори.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker