Ботев ПловдивФутбол

“Жълто-черните” шефове обсъждат селекцията утре

Утре новосъздаденият Консултативен съвет в Ботев (Пловдив), включващ шефове, предствавители на сдружението и хора от спортно-технически щаб на клуба, ще се събере на общо събрание, за да обсъди бъдещите планове на “канарчетата” в селектирането на футболисти.Вчера е била проведена среща с треньора Петър Пенчев, затова каква трябва да бъде визията на отбора занапред, като утре раговорите продължават.

По всяка вероятност стратегията за развитие, която Клубът край Бирената предприе след раздялата със скандалния шеф Димитър Христолов преди 5 години, ще продължи да се налага и в бъдеще.Стратегия, която дава шанс за развитието на млади кадри от школата на клуба, подпомагани от по-опитни чужденци.

Възможно е отборът да се раздели с няколко, непопадащи в планове на треньора имена, но основната цел ще е да се запази играденото вече ядро, категорични бяха шефовете на Ботев (Пловдив).Те отбелязаха също, че са доволни от облика на отбора през настоящия сезон, пожелавайки успех на момчетата в оставащите им до края двубои.

По-тъжното за феновете може би е идва от факта, че клубът не си поставя високи цели за новото първенство, като и тогава ще се търси по-скоро финансова, отколкото чисто игрова стабилност!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker