бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Жоао Пауло пред TribunaPlovdiv.bg за кошмара срещу Славия: Два дни след мача не можех да спя

Нападателят на Ботев (Пд) Жоао Пауло вкара нов за гол с екипа на “жълто-черните” при успеха над ЦСКА-София с 2:1 в срещата от 32-ия кръг на шампионата. След двубоя кариоката говори пред екипа на TribunaPlovdiv.bg, споделйки мислите си не само за двубоя срещу “армейците”, но и връщайки се към злощастното отпадане от Славия в 1/2 финалите за Купата пред няколко дни.

За победата над ЦСКА-София

“Хубав мач, успяхме да вземем голяма победа срещу силен отбор. Беше много интензивен и качествен мач. Мисля, че играхме добре и заслужено взехме трите точки”.

7-ми гол след завръщането в Ботев (Пд)

“Да, вкарах още един гол, след като се възползвах от грешка на защитата на противника. Успях да изляза сам срещу вратаря и да вкарам, за да помогна на отбора”.

За отпадането от Славия

“Два дни след този мач не можех да спя. Мислех непрекъснато защо стана така с нас. Не мога да кажа, че това е “ограбване” – това е силна дума. Но беше мач с много съдийски грешки, които повлияха на резултата. Не мисля, че заслужавахме такова нещо. Усилията ни отидоха на вятъра”.

За играта на Ботев (Пд) срещу Славия

“В сравнение с днешния мач, например, където стояхме много стабилно, се вижда, че имаше разлика. Не играхме добре срещу Славия, ако трябва да сме честни. Но това е различен мач, с различен заряд, от различен турнир. Напрежението е друго. Сякаш изчакахме нашите 1-2 ситуации в срещата. Това беше. Работихме много здраво, но не се получи. Съдията даде дузпа за тях, но при същата ситуация не даде за нас”.

За ситуацията в наказателното поле

“Това беше дузпа. Всичко се случи много бързо. Защитникът искаше да изчисти топката, но пред него бях аз и той нацели моя крак. Има много снимки от тази ситуация, вижда се добре, че той не играе с топката. Съдията беше на няколко метра, нямам обяснение защо не даде дузпа. Не знам дали това щеше да е гол, ако ни бяха дали дузпа, но е сигурно, че такава имаше. Но това вече е в миналото. Но главният виновник за всичко беше съдията. Те просто трябва да работят повече, за да виждат по-добре нещата. Иначе така всичко се обезсмисля”.

За класирането в Европа

“Нашата цел в момента е само и единствено класиране в Европа. Трето или четвърто място, зависи. Но ние за това играем. Ще се борим докрай за Европа”.

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

ГЛЕДАЙ: Неделев: Разбирам феновете и техния гняв

Подобни

Един Коментар

  1. Сигурно защото беше един от най-слабите в този мач? И го е било страх да не го разкрият?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker