Ботев ПловдивФутбол

Жоао Пауло иска да остане в Ботев (Пд) и след края на сезона

Нападателят на Ботев (Пд) Жоао Пауло не иска да се разделя с Ботев (Пд) след края на сезона. Именно с подобна клауза е и неговият договор с “жълто-черните”, а сле неговото изтичане, той трябва да се завърне в Лудогорец.

Пауло вкара в последния мач за Купата на България срещу Славия при победата с 2:1. Откакто се завърна в Пловдив кариоката не спира да бележи за “канарчетата” и в 7 мача (във всички турнири) има 4 гола.

Желанието на Николай Киров също е да продължи да работи с бразилеца. Той бе продаден именно от Ботев (Пд) на Лудогорец през зимата на 2017г.

Очаква се той да се върне в Лудогорец след края на сезона и да започне подготовка със “зелените”, но впоследствие отново да се прибере в кв.Коматево.

Заради преизпълнените квоти за играчи извън ЕС пък Фелипе Бризола се очаква да напусне Ботев (Пд) през лятото (останалите са Густаво Афонсо, Жоао Пауло и Диого Кампос). Както TribunaPlovdiv.bg ви информира преди време, халфът има предложения от САЩ и Украйна за продължаване на своята кариера.

Подобни

Един Коментар

  1. Зависи какво ще реши Кораба майка Лайногоряц..Те дават парата те решават кой къде и кога!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker