Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Еуфория на Герена: Мъри извежда Левски за първа тренировка!

Така чаканият на “Герена” от дълги години – Станимир Стоилов ще изведе Левски за първа лятна тренировка, твърди “Тема спорт”.

Към момента обаче няма никаква яснота кога ще бъде първото занимание на “сините”, както и с какви футболисти ще бъде то. Припомняме, че доста от играчите са с изтекли договори, а все още никой от тях не е с подновен такъв.

bet365

Вече е ясен екипът на Станимир Стоилов, който ще работи с Цанко Цветанов и Саид Ибраимов, както и с Живко Миланов. Говори се и, че Георги Чиликов ще се завърне на “Герена” като основен скаут на клуба.

За новината се говори от изминалия месец, но едва сега двете страни са успели да изгладят всички въпроси помежду си и да се разберат. Така една мечта на мнозина “сини” запалянковци се очаква да стане факт съвсем скоро.

https://www.tribunaplovdiv.bg/10-лв-бонус-без-депозит-от-efbet/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker