Локомотив ПловдивТопФутбол

Ето кой елитен български тим се прицели в звездата на Локо (Пд)

Спортно-техническият щаб на Левски следи изкъсо изявите на халфа на Локомотив Пловдив Евандро, който през лятото става свободен агент. 28-годишиният халф държи високо ниво през кампанията. Той е бил на терена в 24 шампионатни мача на черно-белите, като неизменно е започвал в стартовата единайсеторка.

Пропусна един-единствен двубой, но причината е, че трябваше да изтърпи наказание заради червения картон, получен срещу Черно море (2:2) на „Тича“. Наред с това Евандро има и 6 гола, което го прави най-резултатния футболист на Локомотив. Когато той се е разписвал, пловдивчани не са губили двубой. Бе точен два пъти срещу моряците, а освен това опъна мрежите на Славия (2:1), Арда (2:1), Етър (1:0) и Крумовград (4:0).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Левски има афинитет към бразилците. През есента сините продадоха трима – Велтон, Дарлан и Роналдо, но взеха двама. На „Герена“ акостираха крилата Фабио Лима и Евертон Бала. Наред с това в отбора са още Цунами и Рикардиньо.

tribunasofia

Още в началото на пролетния полусезон треньорът на Левски Николай Костов заяви, че от клуба вече имат план за лятна селекция и работят усилено по него. Сините със сигурност ще вземат централен нападател – нещо, което не успяха да сторят в началото на сезона, а след това и през зимата.
Още повече че след края на кампанията те може да продадат Рикардиньо. Към него сериозен интерес има от чешкия Виктория Пилзен. Освен за халф те се оглеждат и за вратар. Причината е, че почти сигурно Николай Михайлов ще прекрати кариерата си и ще започне работа в клуба.

“Тема спорт”

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker