бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ето го отговора на Стивън за ЦСКА-София

Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков категорично отрече, че се е договорил с отбора на ЦСКА-София. Младият футболист заяви, че няма реална оферта от “червените”.

“Изписаха се доста работи. Не мисля, че това ще е последната ми награда с отбора на Ботев. Има още един мач, който е важен за мен и за Ботев. Пишат се неща, но аз имам договор за още една година”, заяви Петков.

“Не изглежда реално да ме пращат в ЦСКА. Сезонът не е свършил. Аз съм професионалист, нещата трябва да се свършат, след което да се решават тези неща, визирам трансферите”, добави още той.

“Аз имам висока откупна клауза, която не мисля, че има отбор, по скоро има един тим, който може да си позволи това нещо, но се съмнявам, че ще ме купят за втори път.

Няма реална оферта от ЦСКА. Нито е говорено с моя агент, нито с клуба, нито с мен”, завърши нападателят на Ботев (Пловдив).

Стивън Петков е договорил личните си условия с ЦСКА-София?

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker