бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Емблематичен фен на Локо (Пд) избухна срещу Крушарски: Вие сте президент на най-НЕЩАСТНИЯ Локомотив (Пд) в неговата 92-годишна история!

Емблематичният фен на Локомотив (Пд) Владимир Владимиров – Дарбито изригна с твърде интересно обръщение към собственика на клуба Христо Крушарски. Известният и уважаван привърженик на черно-белите е съавтор на книгата за историята на Локомотив – „Оттук започва любовта – Хроники за Пловдивския любимец“. Той се обърна към благодетеля на любимия си клуб чрез Фейсбук.

TribunaPlovdiv.bg. публикува текста без редакторска намеса:

„Нямам навика да коментирам представянето на Локомотив Пловдив тук, но… понеже (според мен) момента е исторически, то ще го направя!

Г-н Крушарски, „честито“!

След днешния/пореден мач спокойно можем да отбележим, че вие сте президент на най-НЕЩАСТНИЯ „Локомотив“ Пловдив в неговата близо 92 годишна история! Наскоро, в интервю казахте, че за периода си в клуба сте похарчили 6 милиона лева! Честно да ви кажа… ако сте го направили, което звучи направо БЕЗУМНО, то вие трябва сериозно да се замислите дали това ви се отдава! Не мисля, че има човек на света, който да похарчи такава сума и да нехае за „резултатите“! И ако не се интересувате от това, в което се превръща ЛЮБОВТА на хиляди пловдивчани, то поне да ви е грижа затова – как си харчите парите! Ще ме извините, ама наистина има нещо СБЪРКАНО! Когато това нещо продължава толкова дълго… УЖ сменяхте/гонехте това, което дърпаше „каруцата“ назад! Е?! Защо тогава проблемите са си пак налице?! Мисля си, че да продължавате да обвинявате хората на терена и техните треньори е меко-казано вече „изтъркано“ и няма кой да ви вярва!

Г-н Крушарски, почвам да си мисля, че се опитвате да ни убедите, че не ставате затова, за което сте на Лаута и просто сте тук за да ни „изгоните“ оттам! Е, поне с това се справяте по-добре дори и от най-големите ни врагове. Мисля че много добре трябва да се замислите какво точно искате – един ден ИСТОРИЯТА на ЛОКОМОТИВ да ви помни с добро или да станете част от „възхваляващия“ репертоар от песни на „вражеските“ нам фенове, които да възпяват ПАГУБНОТО ВИ (до този момент) за черно-белия клуб ваше управление! Да ви кажа… ако така продължавате скоро това – второто, няма да закъснее!

Замислете се!

6 МИЛИОНА ЛЕВА (?!?!?!?) за да ни ИЗГОНИТЕ от Лаута са доста висока цена и се надявам да не изпитвате удоволствие като гледате резултата от това!

Тук е момента да чуем и Христо Бонев, защото ако сегашната ситуация продължава по този начин то е очевадно, че управляващите този клуб нямат нужда от феновете си! Но!!! На КОЙ тогава – един ден, ще бъде ЛЕГЕНДА той и останалите след него в тази 92 годишна история?! Отиде ли клуба в миманса… няма ли ги неговите ПОСЛЕДОВАТЕЛИ…. тогава и ГЕРОИТЕ му ще бъдат ЗАБРАВЕНИ!!! Затова ТЕ – ЛЕГЕНДИТЕ трябва да са първите, които да го ЗАЩИТЯТ в такива моменти, а не по един или друг начин да се превръщат в мълчаливи съучастници, защото те ще са сред най-големите губещи! Рискуват всичките им усилия и радостта, с която са дарявали хората през годините да бъдат „погребани“!“

Подобни

2 Коментара

  1. Владко кафеджийчето пак се изакал. Владко, има ли какво да ядете с жена ти или пак стоите гладни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker