бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО в TribunaPlovdiv.bg: Чужденец застава начело на Локомотив (Пд) след мача с Етър (ВТ)

В началото на идната седмица начело на Локомотив (Пд) ще има треньорска рокада, научи ексклузивно TribunaPlovdiv.bg.

Нашата медия научи от два независими един от друг източника, че след двубоя с Етър (ВТ) в понеделник на “Лаута”, чуждестранен наставник ще застане начело на “смърфовете”.

След серия от разочароващи резултати, и 5-те загуби в 7-те мача във всички турнири, феновете на Локомотив (Пд) поискаха промяна на статуквото в спортно-техническата част на клуба.

След няколко отказа на треньори, които е получил собственика Крушарски – според TribunaPlovdiv.bg това са Георги Иванов-Гонзо и Георги Дермеднжиев, той в крайна сметка е намерил нужния човек. За него обаче ще бъде съобщено след срещата в понеделник.

Подобни

8 Коментара

    1. Коматевско цигане, вие първо си намерете бащица и дом, а не да стоите като изгонени извън Пловдив!Тръгнал на нас да се присмива…палячо. Дставки на Ачо тотаджията и крадец, кога? На кръдливата шайка окол него, кога? Акциите, кога ще ги взима Самуилов? Строежа, кога го започвате?Лапачката от мачовете в трунирите разделихте ли я?бюджета вдигнаха ли ви го?

    1. Ще ни докарат женка ти,че не била доволна от теб,ЧАЛМА НАСРАНА!
      След нея и щерка ти щяла да дойде!

  1. Ами то само чужденец може да дойде, след като всички знаят, че не дава пари.Кой ще му се върже на лъжите?Трибуните първи разбраха новината!Единственият сайт, който го е грижа, какво се случва в лагера на врага, тък като са жълтури!

  2. Кой нормален човек ще ни стане треньор на този етап,а това с Георги Дерменджиев може да кандидатства за лаф на седмицата.Чичо Гошо в Локото,при такива възможности,и от България, и от чужбина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker