Ботев ПловдивФутбол

Един под въпрос за равашна със Славия, Белия готви “капани” на коравите софиянци

Бразилският нападател на Ботев (Пд) Диого Кампос е единственият футболист на тима, който не е сигурен за участието си в реванша от 1/2 финалите за Купата срещу Славия идния вторник (24.04) на Националния стадион „Васил Левски“ срещу Славия, който може да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg.

След гола си срещу Лудогорец за загубата с 2:4 в кв.Коматево през изминалия уикенд, кариоката получи травма и трябваше да бъде заменен през втората част на срещата от крилото Дуде Ндунгала.

Иначе добрата новина за Николай Киров е, че нито един от 7-те висящи с картони играчи на “канарите” не бе санкциониран още веднъж и така всички ще бъдат на разположение за двубоя на Националния стадион. Своите санкции от по един мач изтърпяха Йордан Минев и Лъчезар Балтанов и така те ще бъдат на линия за важния реванш срещу Славия.

Белия от своя страна е приготвил някои “капанчета” за коравия отбор на Славия. Очаква се на върха на атака да застане голмайсторът на отбора Стивън Петков (15 гола във всички турнири, 11 в Лигата), а зад него да оперира стремглавия Жоао Пауло.

Балтанов и Серкан ще бъдат като опорни халфове. Сигурен е и звездата Тодор Неделев, а окачилият формата си в последно време Дуде Ндунгала също трябва да започне на леви фланг от първата минута.

В момента Ботев (Пд) не се радва на силна форма в отбрана, тъй като е допуснал цели 13 гола в 5 мача в първенството, плюс един в турнира за Купата срещу Славия. Очаква се защитата да бъде изградена от опитния Минев отляво, Филипов отдясно и Димов и Терзив/Пиргов в центъра.

След първия двубой срещу “белите” “канарчетата” имат преднина от 2:1 у дома.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker