Ботев ПловдивФутбол

Един от чужденците в Ботев (Пд) гори за мача с Лудогорец, създава се проблем за Николай Киров до края на сезона

Един от чуждестранните футболисти в тима на Ботев (Пд) няма да може да вземе участие в двубоя с Лудогорец идния понеделник в Разград, установи проверка на TribunaPlovdiv.bg.

Причината е, че след картотекирането на Густаво Афонсо, чужденците извън ЕС в тима стават четирима – Фелипе Бризола, Фернандо Виана и ЯЯ Меледже. Алваро Юлиано пък има италиански паспорт, така че той не влиза в сметките.

Както знаете, според разпоредбите на БФС един отбор може да картотекира само трима футболисти с паспорти извън ЕС за двубоите в Лигата. По този начин оттук до края на сезона “канарчетата” ще трябва непрекъснато да вадят някои измежду гореспоменатите чужденци, за да влязат в норма.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Любопитното бе, че при последния мач срещу Левски ЯЯ Меледже не бе включен в групата, като тогава Густаво все още не бе картотекиран официално. Николай Киров обаче не конкретизира точната причина за това свое решение, като спомена единствено, че котд’ивоарецът продължава да бъде играч на “жълто-черните”.

Както снощи TribunaPlvodiv.bg ви съобщи, халфът на Ботев (Пд) Тодор Неделев ще пропусне гостуванията на шампионите за първенство и Локо (ГО) за Купата. Причината е разтежение на вътрешната връзка на дясното коляно.

Отсъствието на Неделев не е единственият проблем пред Николай Киров за този сблъсък. По всяка вероятност от сметките ще отпадне и Крум Стоянов, който не тренира заради травма в петата.

Травма в коляното вади Неделев от сметките за два мача

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker