ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж нанесе шеста поредна загуба на Спартак

Спартак загуби шести пореден мач в Югоизточната “В” група без да отбележи гол. Препъникамъкът този път бе отборът на Евроколеж, който победи спартаклии с 1:0 на стадиона в Оризари в среща от 9-ия кръг, но не показа да заслужава повече трите точки. Това е пета среща от началото на първенството, в която Спартак губи минимално с 1:0, като не отстъпва на съперниците си.

В тази среща отборите си поделиха по едно полувреме. Първото бе с превъзходство на “колежани”, докато второто премина почти изцяло под ръководството на “гладиаторите”. През първата част Евроколеж опита по-опасни атаки, но те с вещина бяха отбивани от защитниците на Спартак или стража Начев. От своя страна играчите в синьо се пробваха на контраатаки и удари от далечно разстояние. В самия край на първата част, когато двете нули щяха да завършат полувремето, бившият спартаклия Константин Атанасов попари Спартак с гол, за да даде преднина на своите в 45-ата минута. Така тази част завърши 1:0 за “колежани”.

През второто полувреме Спартак излязоха за обрат и натикаха домакините в тяхната половина. Положенията се редяха, но гол така и не падаше. Александър Даков имаше възможност да изравни на 2-3 пъти, но не успяваше. Спартаклии удариха и греда. В края на срещата, при едно спречкване, Вахе Миракян от тима на Спартак получи червен картон, такъв съдията извади и на играч на домакините. До края “гладиаторите” не сполучиха да отбележат гол и да счупят каръка и срещата завърши с нова минимална загуба.

Спартак: Петър Начев, Александър Драшков, Владимир Байрев, Б.Бисероф*, Костадин Бекяров, Лъчезар Якалиев, Михаел Пърчев, Александър Даков, Атанас Паскалев, Вахе Миракян, Веселин Отман – /Илия Петров, Георги Саватинов, Борис Георгиев/

В следващия 10-и кръг Спартак приема на ст. “Тодор Диев” отбора на Раковски.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker