бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж с класика над Левски Карлово

Отборът на Евроколеж победи с класическото 3:0 Левски Карлово при гостуването си в среща от 4-ия кръг на Югоизточната “В” група. Мирослав Караилиев се отчете с две попадения за успеха на колежани, а Станимир Ковачевдопълни още един гол в края на мача. По този начин “колежани” се изкачиха до 4-то място във временното класиране.

Срещата запонча ударно за домакините, които още в 7-та минута можеха да обележат, след кто Мирослав Караилиев беше изведен в наказателното поле, но ударът му беше избит в корнер.  Малко след това “колежани” създадоха и пъровото си по-сериозно положение за гол, след като Иван Караганчев би силно от 6 метра, вратарят на карловци Георги Иванов успя да плонжира, топката остана на голлинията, но след добавката Караганчев изпрати коженото кълбо в аут. В 35-ата минута Малев проби от ляво и центрира на втората греда, където Караилиев се разписа и откри резултата – 0:1.

В началните минути на втората част Мирослав Караилиев удвои преднината на Евроколеж, след като се разписа с удар по диагонала – 0:2. Пловдивчани продължиха натиска си и пропуски направиха Христо Янчев и Караилиев. В 70 мин Георги Бъчваров беше изведен сам срещу Иван Попарански, но ударът му беше избит в корнер. Малко по-късно Куртев пропусна сам срещу вратаря на домакините. Минута преди края на редовното време се разписа Станимир Ковачев след фалцов удар в далечния ъгъл на Попарански и оформи крайното 0:3.

В следващия кръг Левски (Карлово) гостува в Казанлък на Розова долина, докато Евроколеж (Пловдив) ще приеме състава на Раковски 2011.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker