бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж стартира с петима нови и трима юноши

В неделя отборът на Евроколеж стартира подготовка си за новия сезон. С “колежани започнаха и петима играчи на проби. Това са Кристиян Москов, Александър Тютюнджиев, Иван Спасов, Иван Дангов и Георги Иванов.


Първият от тях е бил юноша на Локо Пд и играе като десен защитник. Следващите трима идват от тима на на Брестник – нападателят Александър Тютюнджиев, крилото Иван Спасов и защитникът Иван Дангов. На тренировката в неделя е бил тестван и вратарят Георги Иванов. Хората от школата на тима пък са нападателят Йордан Мегенов, халфовете Радоцвет Иванов и Ивайло Цветков. Три контроли са договорени засега, като се търсят още съперници за още три дати.

Старши треньорът Йордан Хърков изведе 20 футболисти на стадиона на клубната база в с.Оризари, като трима от тях са юноши на колежани набор 99. Младежи от школата са нападателят Йордан Мегенов, халфовете Радоцвет Иванов и Ивайло Цветков. Три контроли са договорени за сега, като се търсят съперници за още три дати.

На 15-и юли Евеоколеж ще играе с новака във “В” група Борислав (Първомай). След това на 18-ти следва среща с Балкан (Варвара). С тима на Асеновец е предвидена проверка на 22-ри юли.

Младежи от школата са нападателят Йордан Мегенов, халфовете Радоцвет Иванов и Ивайло Цветков. Три контроли са договорени за сега, като се търсят съперници за още три дати.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker