бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж отново с голово равенство у дома

Отборите на Евроколеж и Несебър не успяха да се победят в красив мач, който завърши 2:2. За домакините се разписа на два пъти капитанът Георги Куртев,  а за гостите Стамен Ангелов и Нуретин Пюскюлю.  И двата отбора имаха доста положения за да вземат трите точки. Длъжник за домакините беше бързоногото крило Борис Малев, който на три пъти изпусна да се разпише от 100% положения. Гостите пък на два пъти удариха гредите зад вратаря Апостол Стоянов.

Още от първия сигнал колежани упражниха натиск и пропуснаха няколко положения чрез Борис Малев. В 7 мин той беше изведен сам срещу вратаря Росен Андонов, но се засуети и топката му беше отнета. В 16 мин Алил Кардашев центрира от дясно и Малев на скорост засече топката с глава. За щастие на Андонов топката премина на сантиметри покрай вратата. В 23 мин Борис Малев отново пропусна да даде аванс на Евроколеж, след ново центриране на Кардашев крилото нацели страничната греда. И вместо гол да падне във вратата на гостите те успяха да поведат. В 29 мин след разиграване между Костадин Атанасов и Георги Бъчваров, последния в опит да изчисти топката нацели тялото на играч в синьо. Последва атака и Стамен Ангелов откри резултата покрай плонжа на Стоянов – 0:1. В 35 мин гостите пропуснаха да увеличат преднината, след като Ангелов с глава не намери мрежата от близо.

В следващата атака колежани изравниха. Николай Павлов центрира от дясно към дузпата. Георги Куртев от въздуха прати топката в левия ъгъл на Росен Андонов за 1:1. Само минута по-късно последва атака на Несебър и Нуретин Пюскюлю, който беше оставен непокрит в наказателното поле, даде отново преднина за гостите – 1:2. През втората част мачът продължи в същото темпо. В 50 мин Малев отново пропусна да отбележи от 6 метра. Последва и пропуск на Костадин Атанасов, който от дъгата стреля силно и бившият вратар на Ботев трябваше да с мъка да изчисти в корнер. В 73 мин Георги Куртев изравни резултата от фаул – 2:2. До края на срещата и двата отбора имаха възможности да вземат трите точки.

След мача Евроколеж остава втори в класирането на 6 точки зад Поморие и на две пред Марица Пд. Колежани са с мач по-малко от двата тима.

fceurocollege.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker