Ботев ПловдивТопФутбол

Докторът на националите: Травмата на Неделев е много сериозна, за футбол може да говорим най-малко след 3-4 месеца

Докторът на националния ни футболен отбор – д-р Бисер Бочев, коментира пред “Мач Телеграф” какво се случва с Тодор Неделев и сподели подробности относно състоянието му. Той благодари отново на професор Ингороква, който оперира Тошко в Грузия, като разкри, че са го поканили в Пловдив, за да може да даде експертното си мнение за бъдещото възстановяване на халфа на Ботев (Пловдив). Д-р Бочев обаче не даде прогноза кога можем да очакваме Неделев отново на терена.

Кога се очаква да видим Тодор Неделев на терена? Най-песимистичните и най-оптимистичните прогнози.

– Не мога да се нагърбя с подобни прогнози. Първо, става дума за много сериозна травма и операция. Също така не забравяйте, че присъства и психологически момент, редом с физическото възстановяване. Както казах на пресконференцията преди двубоя с Грузия – за футбол можем да говорим най-рано след 3-4 месеца. В момента най-важно е Тодор да се върне към нормалния живот. Сигурен съм, че ще се завърне и към футбола.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Как ще протече възстановяването на Неделев?

– Държа да отбележа, че БФС положи максимални усилия от всякакво естество в последните 2 седмици, за да стигнем до момента, в който Тодор вече е у дома и в клуба си. Професор Ингороква, който оперира Тошко в Тбилиси, следи възстановяването му, макар и дистанционно. Поканихме го да посети Неделев в Пловдив и да даде експертното си мнение за бъдещото му възстановяване.

Къде е Неделев в момента?

– В Пловдив, при семейството си. Смятам, че в тази среда той ще бъде по-спокоен, което ще спомогне и за по-бързото му възстановяване.

Каква е причината само Неделев да пострада, при положение, че до него са били Десподов, Недялков и Миланов?

– Първо – трябва да сме благодарни, че няма други пострадали, защото катстрофата бе наистина свирепа. Ударът на втория в първия автобус бе точно на мястото, на което Тодор седеше. Но нека все пак оставим оценките на експертите – в момента тече разследване, което ще установи точните причини и обстоятелства за инцидента.

Ще получи ли Ботев Пд обезщетение от ФИФА за инцидента?

– Не мога да отговоря на този въпрос, тъй като е извън моята компетенция. Също така призовавам вас и колегите ви да осигурите нужното спокойствие на Тодор и семейството му.

Имал ли сте подобен случай в кариерата си, в който се е налагало да спасявате човешки живот?

– Не трябва да се парадира с подбни истории. В крайна сметка това е дългът на лекаря. Радвам се, че в случая успях да бъда в помощ и отново благодаря наа проф. Ингороква, чиято намеса се оказа безценна за Тодор.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker