Виктория Волей - мъжеВолейболДруги спортовеДюшИз градаНационали

Добра новина за Пловдив: “Колодрума” със сигурност ще приеме мачове на националния отбор по волейбол

Пловдив със сигурност ще приеме мачове на националния отбор по волейбол, това заяви президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров.

Лазаров поясни, че в следващите години националния отбор по волейбол най-вероятно няма да домакинства в “Арена армеец” заради високия наем и срещите на националите ще се играят във Варна и Пловдив.

За момента Пловдив остава първа резерва на Варна за европейското първенство по волейбол за мъже през октомври. Шансовете градът ни да получи европейското не са големи, но въпреки това все още съществува вариант при, който да получим една от групите, а в “Арена армеец” да се играят само финалите. Другият шанс за Пловдив е ако Варна не се справи навреме с основния ремонт на “ДКЦ” и тогава автоматично Пловдив ще получи европейското.

Със сигурност догодина Пловдив ще приеме поне една среща на националния отбор от Световната лига, има вариант и някои от контролните срещи на националите също да се играят в града ни. “Колодрума” трябва да бъде завършен най-късно до началото на лятото.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker