Локомотив ПловдивФутбол

Дишлиев започна рехабилитация, Пашев води тренировките на Локомотив, Бащата кара лиценз

Защитникът на Локомотив Пловдив Игнат Дишлиев започна рехабилитационни упражнения, след като преди 20 дни претърпя операция на скъсани кръстни връзки в болница Аджъбадем Фуля в Истанбул. Дишлиев стартира с каране на колело и упражнения за баланс във фитнес залата на Лаута.

Компания му правеше неговият съотборник Венелин Филипов, който получи контузия в коляното в самото начало на мача срещу Славия, съобщават от клуба.

Бранителят е с разтегнати връзки и в момента е с шина на десния крак. Принудителната почивка за Филипов ще е поне 3 седмици.

В днешната тренировка на черно-белите на облекчен режим се готвеше Йоан Ласиман, който се възстановява от разтежение на бедрото, получено в двубоя срещу Литекс в Ловеч.

Заниманието водеше помощник-треньорът Петър Пашев, тъй като наставникът Христо Колев започна курсове за треньорски лиценз „А“.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker