Ботев ПловдивФутбол

Директор в Ботев (Пд): Запитване за Серкан от Лудогорец няма

Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Иван Йотков заяви, че запитване за Серкан Юсеин от Лудогорец няма, а самоят играч е един от тези, около които от клуба се надяват да градят гръбнак на отбора в бъдеще.

„Към момента запитване или оферта за Серкан Юсеин от Лудогорец няма. Нашето желание е Серкан да остане в Ботев и вече сме провели разговори с него по този въпрос. Искаме да градим отбор върху основата на наши футболисти, които са израснали в школата“, заяви Йотков пред колегите от в.”Меридиан Мач”.

„В клуба обаче няма да задържаме никого насила. На всички, предложени от спортния щаб футболисти са предложени договори. Да бъдеш част от Ботев е чест и привилегия. Разбира се, ние предлагаме това, което може да изпълним, така е честно – не искаме да поемаме неизпълними ангажименти”.

“Ако даден играч има по – апетитна финансова оферта от даден отбор нека сам избере дали да я приеме, но ПФК Ботев Пловдив е страна, след като играча има действащ договор с нас. Ако пристигне оферта за Серкан, а и за който и да е друг, тя ще бъде разгледана и ще преценим дали е изгодна за всяка от страните, за да може занапред всички да имаме чисти отношения и да се гледаме човешки в очите“, добави още изпълнителният директор на “канарчетата”.

Подобни

Един Коментар

  1. Поредните жълти курвенски номера и измислици! Никой не ги иска и тоя мангал и ушатия, ама балоните ги надуват, за да им правят реклама! Накрая пак някой клуб няма да издуржи и ще каже, че не е чувал за тези. Както наскоро казаха от Партизан за ушатия. Грозника преди дербито беше най-слабия на терена в 4-5 поредни мача. После вкара един ултракъсметлийски гол и 3 срещу гранда Бистрица и почнаха глупостите, че бил най-добрия, че щели да го искат и т-н!? Глупости. На пролет пак на село ще си остане и там ще си изгние тъпанара. А манго Юсеин същата работа. Нали ги знаеш жълтите глупаци. Сега посредствения Литекс-цска ще ги обладае порядъчно и ще почнат оправданията. Те в същност почнаха още длед Бистрица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker