Локомотив ПловдивФутбол

Димо Бакалов ще бъде готов през лятото

Крилото на Локо (Пд) Димо Бакалов започна физиотерапевтични упражнения, научи “Меридиан Мач”.

Възстановяването върви по план, като според лекарския щаб полузащитникът няма да е готов до края на шампионата. Доктор Павлов е на мнение, че националът ще може да започне бегови упражнения най-рано след 3 месеца.

Окончателната диагноза е скъсана вътрешна връзка, което е положително, и играчът по-рано ще бъде на разположение на треньора Христо Колев.

Нападателят Гай Мансур и левият бранител Ясин Амрауи са под въпрос за дербито с Ботев. Легионерите са с разтежения и се готвеха вчера на облекчен режим. Таранът Мансур през уикенда пътува до Румъния и непосредствено преди заниманието се появи на “Лаута”.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker