бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Диего Фераресо: Трябваше да съм там, когато Локо вдигна Купата! Дай Боже да станат шампиони!

Бившият футболист на Литекс, Локомотив (Пловдив) и Славия Диего Фераресо даде интервю, в което говори за бившите си отбори, а също така и за националния отбор на България. Ето какво заяви бразилецът пред Гонг:

– Диего, как си? Къде те намирам?

– Добре съм. Намирам се в Полша, в Краковия.

– Какво правиш в свободното си време сега, когато няма тренировки и мачове?

– Помагам вкъщи. Трябва да гледам детето си. Тренирам сам, а също и със съотборниците ми по интернет. Провеждаме видеотренировки. Всеки ден имаме занимания.

– Краков е популярен с Висла, само че в последните два сезона вие ги изпреварвате в класирането. Доволни ли са вашите фенове?

– Да, тук е, както в България – когато играят Левски срещу ЦСКА или Локо Пловдив срещу Ботев Пловдив. И ако единият победи другия, феновете полудяват. Привържениците тук приличат на тези на Локомотив, защото играх на „Лаута“. Винаги са до нас.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Дербито на Краков е известно като „Свещената война“. Ако трябва да го сравниш с дербито на Пловдив, кое е по-яростното?

– Труден въпрос. Обичам Локомотив, защото съм играл за клуба две години. Но в Краков, когато предстои дербито не можеш да излезеш на улицата. Различно е. Трябва да внимаваш, защото някой може да те срещне навън. Това е голям мач и трябва да влезеш в него много концентриран. По-хубаво е да играеш тук.

– Следиш ли българското първенство?

– Да, гледам, когато имам възможност наблюдавам всеки мач. Липсва ми България.

– Какво мислиш за ситуацията в шампионата? Два бивши твои отбора в лицето на Славия и Локомотив Пловдив се представят много добре?

– Останах изненадан, защото, когато започнах да ги гледам, Локомотив Пловдив не беше толкова добър, както е сега. „Черно-белите“ печелеха всеки мач и се замислих дали може да станат шампиони? Казах си: Аз си тръгнах от клуба, а те ще стават шампиони (смее се). Когато взеха Купата на България си казах, че трябваше да съм там. Локомотив и Славия играят добре, имат силни футболисти. „Белите“ също са голям отбор. Мисля, че в българското първенство, от което съм си говорил с приятели в България, трябва да има поне още четири отбора, най-малкото да са 16 тима в шампионата. В Полша са толкова. Когато имаш повече отбора, по-добре се играе. Дай Боже Локомотив да стане шампион. Трудно е, защото Лудогорец е много напред в класирането, но нищо не се знае.

– Ако получиш оферта от Локомотив Пловдив или друг български тим, би ли се завърнал?

– Имам още една година договор с Краковия. Ако има добра оферта да се завърна в България, може и да стане. Но първо трябва да говоря с жена ми и да преценим дали е дошло времето да се върна в България. И на нея и липсва страната. Искахме като свърши първенството да се върнем за две-три седмици, но при тази ситуация няма шанс. Мисля, че в този случай ще имаме най-много една седмица почивка и ще трябва да подновим тренировки. Но при хубава оферта бих се върнал.

– Имаш български паспорт и си играл за младежкия национален отбор на България. Имаш ли амбиции да играеш и за мъжкия тим?

– Винаги съм го кавал, че се чувствам българин, защото дойдох в страната на 16 години и стоях до 23-годишен. Чувствам се българин, защото имам много приятели. Казах, че ако ме повикат в националния отбор, веднага ще дойда. Искам да сложа фланелката и да играя за България.

– Предстои решителен бараж с Унгария, но все още не се знае кога ще бъде проведен. Какви са шансовете на България за класиране на Европейското първенство?

– Мисля, че двата мача с Унгария, а след това и с Румъния ще бъдат много тежки. България има отбор, но трябва повече желания, за да спечели. Но мисля, че отборът има сили да победи Унгария.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker