Ботев ПловдивФутбол

Джонатан Перейра пред TribunaPlovdiv.bg: Преди всеки мач гледам клипове на Дани Алвеш, искам титли с Ботев (Пд)!

Топлата връзка между Бразилия и Ботев (Пд) продължи да се запазва и през това лято. В края на месец август “канарчетата” добавиха към редиците си поредния играч от тази страна. Става дума за 23-годишният десен бек Джонатан Карлос Перейра, който за кратко време се превърна в неизменен титуляр в състава на Николай Киров, изигравайки вече 4 мача за своя нов клуб.

Джонатан дойде в Пловдив от украинския Стал, където през миналия сезон записа 12 срещи и 1 гол. Той е юноша на отбора от роден си град – Гояс, в който стартира футболната му кариера през сезон 2016/2017 г.

TribunaPlovdiv.bg разговаря с играча, за да разбере как се чувства той в новия си тим и какво очаква от престоя си в Ботев (Пд):

“Чувствам се щастлив и спокоен тук. Само два месеца съм в Пловдив и все още имам да уча много, но съм щастлив тук, защото мога да помагам пълноценно на този отбор. Доволен съм от клуба и структурата, в която попаднах. Очаквам да имам само добри дни в Ботев (Пд)”.

“Дойдох тук, за да играя. Само и единствено, за да бъда титуляр. Аз съм човек, който работи много и иска непрекъснато да се развива. Титулярното ми място е отражението на заслугите и работата, която съм свършил. Искам да продължавам да помагам на този отбор – с присъствие, с асистенции”.

“Аз лично подражавам много на Дани Алвеш (играч на Пари Сен Жерман – б.р.). Много ми харесва играта му. Гледам негови клипове преди всеки мач на Ботев (Пд) и така се мотивирам. Хареса ми неговото движение в предни позиции. Аз също обичам да излизам от зоната си и да атакувам по фланга. Дани Алвеш е пример за мен – като играч, като човек. Той атакува много”.

“Виждам, че тук хората са много страстни. Радвам се, че ме приемат добре, подкрепят ме. Радвам се и искам да им благодаря за подкрепата, с която ме прегърнаха”.

“Като всеки спортист, искам да печеля титли. Искам трофеи и с Ботев (Пд). Може би един ден ще отида в друг отбор в Западна Европа, но в момента съм фокусиран само и единствено върху представянето си в Ботев (Пд). Имам 2 години от договора си и искам, заедно с моите съотборници, да донесем много радост на нашите фенове”.

ОФИЦАЛНО: Ботев (Пд) привлече бразилец!

ОФИЦАЛНО: Ботев (Пд) привлече бразилец!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker