Ботев ПловдивФутбол

Джиджев подаде оставка като изпълнителен директор на Ботев (Пд)

Иван Джиджев подаде оставка като изпълнителен директор и председател на Борда на директорите в Ботев (Пд) и вече няма да е част от управата на клуба. Според неофициалните информации неговото място ще бъде заето от другият силен човек в клуба Ангел Палийски.


Всичко това стана факт на проведеното днес по обяд заседание на Съвета на директорите. На сбирката за първи път от март 2014г. се събра целият легитимен Борд на директорите в клуба, с членове  Ангел Палийски, Юли Попов, Ангел Ванчев и Бисер Лазов.Едно от главните неща, които се обсъждаха на заседанието бе датата на свикване на ново Общо събрание на акционерите, както и належащи въпроси, свързани с договарянето на нови спонсори.

Предстои да бъде обявена и датата, на която ще бъде проведено акционерното събрание в Ботев, където първа точка ще е избирането на нов състав на Борда на директорите и преструктуриране на дълговете на Ботев Пловдив. Очаква след като това се случи Сдружението и ТЦ-ИМЕ да си разделят по 50% от акциите на клуба.

Следобед от 18ч. пък в хотел “Империал” ще се съберат членовете на Сдружение “ПФК Ботев Пловдив”, което държи мажоритарния дял от акциите на клуба.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker