бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Децата на Ботев с четвърто и пето място на републиканското при 2002 и 2003

Днес приключи първото по рода си издание на Републиканското първенство за деца родени през 2002 и 2003 година. Надпреварата се проведе в Трявна, а в нея участие взеха общо 16 отбора – по 8 от всяка възраст. При набор 2002 “канарчетата” завършиха на пето място, а при набор 2003 – на четвърто.

В груповата фаза при по-големите Ботев записа победа, равенство и загуба. “Жълто-черните” стартираха с убедителното 6:0 над Прециз (Монтана), но след това отстъпиха с 0:1 на Славия. В последния мач от групата Ботев завърши 0:0 с Черно море и пловдивчани завършиха на трето място в групата си, което ги изпрати на мач за 5/6 място. В него ботевистите се наложиха с 2:0 над Литекс, след голове на Алекс Робов.

При набор 2003 “канарчетата” се представиха на изключително високо ниво в първия ден и записаха две победи – с 5:0 над Монтана и с 5:3 над Левски. Днес обаче ботевистите допуснаха неприятна загуба с 1:2 от Черно море и по този начин завършиха на второ място в своята група. В мача за 3/4 място момчетата на Георги Андонов отстъпиха на Черно море, след като в редовното време срещата завърши 1:1, но при рулетката на дузпите “моряците” успяха да реализират повече наказателни удари и спечелиха бронзовите медали.

След края на турнира ботевистите от двата набора бяха пуснати в почивка. Първата тренировка на децата от наборите 2002 и 2003 за новия сезон ще бъде на 4 август.

Снимка и източник: academy.botevplovdiv.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker