Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Дерби утре със сигурност няма да има, на 90% то ще е във вторник (снимки)

Дербито на България между Локомотив и Ботев със сигурност няма да се проведе утре както бе по програма.

Това се налага заради силния снеговалеж, който от късно снощи се изсипа върху Пловдив и тотално развали настилката на стадиона в парк ”Лаута”. В момента тя се е превърнала в киша, което категорично не позволява да се проведе футболна среща върху този терен.

Източници на TribunaPlovdiv.bg от БФС заявиха: ”Първоначално не мислихме, че състоянието на терена е толкова зле, но след няколко разговора решихме да отложим дербито и то да не е утре. В интерес на истината, това не става толкова лесно, но върху този терен няма как да се играе футбол. Не знам за кога ще бъде отложено, но едно е сигурно, то ще е трудно то да е утре.”

lauta snqgПроверка на TribunaPlovdiv.bg обаче установи, че Футболният съюз обаче ще трябва да спази правилниците на УЕФА и така на първо време двубоя ще бъде отложен с 24 часа. Това ще се случи утре, когато делегат ще вземе това решение. Ако прогнозите на синоптиците обаче се окажат верни, то със сигурност дербито няма да се играе и в понеделник, тъй като в неделя отново ще се сипе сериозен сняг над Пловдив. Така на практика, то ще бъде отложено с още 24 часа и по всяка вероятност то ще се състои във вторник.

Преди това обаче, двата отбора, БФС и телевизията, която държи правата ще трябва да се разберат помежду си.

Снимки: Валентин Грънчаров/ Гонг

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

  1. То на паркинг СтроежЪ има хубав терен, викам да ни го дадът на нас, те и без това си играят в Кумативу. А този стадион а да бъде построен отново трябва да стане ТУРСКО!

  2. То тоя терен и две капки вода да падат става трагедия а вие очаквате след всичкия дъжд и сняг от два дни насам той да е наред.Как да стане?Направо да не дават лиценз на стадиона зарадия тая нива,а Нежния да си пусне и ориз да прави на стадиона,че с кебабчета не става само

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker