бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Дани Кики: Искам пак да вкарам на ЦСКА, ако искаме в Европа, трябва да можем без Камбуров

Авторът на победния гол за Локомотив при първия успех като гост над ЦСКА Дани Кики заяви, че иска да вкара на червените и в домакинския мач.

Черно-белите удариха армейците в Борисовата градина сефте в историята си на 29 октомври под ръководството на Христо Колев, а единственото попадение бе дело на Кики. Утре железничарите приемат от 15 часа на Лаута генералския тим под свирката на петричкия сватбар Ивайло Стоянов. Очаква се именно 29-годишният ексцентрик да води атаката на Локо в отсъствието на наказания капитан Мартин Камбуров. Ако Котев и Тунчев не играят, то Кики ще носи и лентата.

“Естествено, че искам да вкарам. Да отбележиш на ЦСКА, и то на техен терен, си е чест за всеки футболист. Най-важното е обаче отборът да победи. И хеттрик да бях направил на Армията, ако не бяхме отбор, щяхме да паднем.
Отборът е над всичко. Трябва да бием, за да влезем по-уверени в първата шестица. Няма да открия топлата вода, като кажа, че Лудогорец е с поне класа над останалите в А група, а при тях всеки може да бие всеки. Затова много важна е концентрацията и мобилизацията за всеки мач. Ние сме тим, който е сплав между опитни и млади играчи. Считам, че можем да победим и да зарадваме нашите фенове. Тази пролет имахме някои колебания и сме длъжни да им донесем радост с успех над някой от големите отбори”, сподели Кики, пише “Марица”.

“Мартин Камбуров е лидер в нашия тим и отсъствието му няма как да не се отрази. Това се видя най-ясно при гостуването на Пирин, когато надиграхме домакините, но не вкарахме и загубихме. Мартин ни е вадил в много трудни ситуации и като по навик разчитаме на него. Пожелавам му още дълго да е сред нас и да ни радва. Ако обаче имаме претенцията да сме отбор и да искаме да играем в Европа, трябва да покажем, че можем без всеки един. Убеден съм, че можем да победим с добра игра. Дано и Лаута да се напълни, защото футболът е за феновете. Дори успехът не е толкова сладък, ако трибуните са празни”, каза още Дани Кики.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker