Локомотив ПловдивФутбол

Грузински таран идва в Локомотив?

Грузински напада­тел е много близо до трансфер в пловдивс­кия Локомотив. Това е 23-годишният Ни­колоз Сабанадзе, кой­то е препоръчан от бившия треньор на „черно-белите” Дра­ган Канатларовски. Високият 190 см та­ран е играл през есента за Динамо (Тбилиси) и има 12 мача и 5 гола за грузинския гранд. Договорът му с клуба обаче вече е изтекъл и той може да дойде на „Лаута” като свободен агент.

Според немския сайт transfertmarkt.de цената на Сабанадзе е 400 000 евро. Кариерата на нападателя е започна­ла в Торпедо Кутаиси, където той е вкарал 23 гола в 92 мача. Сабанадзе е преми­нал още през тима на Зестафони в родината си. Той има и три ма­ча за младежкия на­ционален отбор на Грузия.

Николоз Сабанадзе може да бъде привле­чен като заместник на голмайстора на Локо (Пд) Мартин Камбуров. Името на звездата на пловдив­чани бе замесено в аферата с черно тото в родния футбол и той рискува да му бъ­дат спрени състеза­телните права. Дори и Камбуров да не бъ­де наказан, в момента той няма алтернатива в Локомотив и отбо­рът е изключително зависим от него. Това кара спортно-техни­ческото ръководство на клуба да търси по­пълнения в атака.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker