НационалиТопФутбол

Гонзо със сензационно изказване: В БФС работим добре! Хората не виждат какво сме направили за българския футбол

Техническият директор на БФС Георги Иванов направи сензационно изказване след равенството 2:2 между Сърбия и България в последния мач от евроквалификациите в Лесковац.

Гонзо заяви, че в БФС се работи добре, но хората не виждат какво е направено за българския футбол. Това негово изказване определено е шокира, предвид факта, че България не успя да запише нито едно победа за цялата календарна година.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Аз съм поканен от Боби Михайлов да работя в БФС. Въобще за президент, кандидат-президент не сме говорили. Аз се опитвам да работя така, че не само мъжкия национален отбор, а всички гарнитури да се развиват. Трябва да работим по школите. Говорим за единна методика, методика и философия, която ще е за целия футбол. На 8 декември ще я представим. Това не се е правило досега в България. Това е препоръчително, това не е нещо, което да следва задължително. Много е трудно да накараш професионалните клубове, които са частни фирми, да работят по този начин”, коментира Георги Иванов.

tribunasofia

“Вече 15 години се занимавам с това. Не казвам, че ще се кандидатирам, не казвам, че имам такова желание (б.р. – да се кандидатира за президент на БФС). Ние работим добре и много хора не могат да го видят. Много хора не знаят какво сме направили за българския футбол. Ако питате мен, аз винаги съм си тръгвал сам. Не ми е проблем още днес да си я подам оставката и да си тръгна още днес. Аз съм служител на БФС“, допълни Гонзо.
“Поздравявам футболисти и треньори, защото работиха в голямо напрежение. Трагедията бе, което се случи на мача с Унгария между полиция и фенове. Искаме ги на стадиона, но не желаем такива агресивни привърженици. Такива неща са недопустими. Всички ще разберем какво сме причинили като имидж на България“, каза Иванов.
bet365
“Има доста примери, при които загиват хора при безредици. Хората от УЕФА подкрепиха и са доволни от решението, което УЕФА, БФС и СДВР взеха да няма публика. Ако феновете бяха на стадиона, щеше да има нещо по-сериозно. БФС не може да носи вина за това, че някои хора искат да направят масови безредици. Виждаме политически скандали, говорят, правят… Аз искам да кажа, че не можем да превръщаме футбола в бойна арена”, добави Гонзо.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker