Локомотив ПловдивФутбол

Гонзо: Подписваме с трима, разбрали сме се вече с тях

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо коментира трансферните планове на ”черно-белите”.

“Смятам, че изиграхме добър мач. Ние и треньорският щаб трябва да бъдем доволни.

За този етап от подготовката новите показаха добри неща. С трима ще подпишем договори. Разбрали сме се с тях и чакаме клубовете им да изпратят бележки, че са свободни. Трябва да чакаме новите да се адаптират към българския футбол и към начина на живот, но смятам, че те имат качества.

Локомотив натрупа доста победи. Ние за първата шестица сме сигурни, а Димитър Димитров – Херо да мисли за неговия тим дали ще влезе там. Ще се опитаме да задържим това, което сме постигнали досега.

Видях се със Стойчо Младенов преди мача. Той ми е бил треньор в националния отбор, познавам го от много години и има голямо уважение между нас. Пожелавам му успех. Храня само добри чувства към него.

За Левски не мога да коментирам, защото не знам нищо конкретно – само това, което чета по медиите. Не е моя работа да коментирам как ще се развият нещата между собственика на Левски и държавата”, сподели Иванов пред Спортал.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker