Локомотив ПловдивТопФутбол

Гонзо: Готови сме за Словачко! Не се съмнявам, че феновете ще подкрепят отбора

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо говори преди първия мач от турнира Лига на конференциите, който ще противопостави тима на “смърфовете” срещу чешкия Словачко.

„Спокойни сме, готови сме за мача и се надяваме на добър резултат преди реванша. Ситуацията е спокойна след промените в ръководството. Отборът не го касае, а те са за доброто на Локомотив. Футболистите не би трябвало да са повлияни“, заяви Иванов за “Дарик радио”.

„Ако някой каже, че знае как ще изглежда в първия официален мач, ще излъже. Надявам се момчетата да намерят нужната мотивация, така че да отстранят Словачко. Напрежението е по-голямо в първия мач от евротурнирите. Мисля, че имаме опита да се справим с него. За трета година все пак участваме в евротурнирите“, допълни той.

profittips-the best football tips

„Всеки от новите е привлечен, защото има качества. Ще им трябва време да намерят синхрон с отбора. На подготвителния период имахме проблеми, но контролните мачове са различни от официалните. Подготовката е тежка. Всеки различно поема натоварванията. Отборът е подготвен да изиграе мача на високо ниво“.

„Не смятам, че е проблем това, че треньорът няма да има голям избор. Трансферният прозорец е отворен. Общо шест футболисти взехме. Трябва ни нападател и човек на фланга. Тези неща стават бавно. Който вземем, ще е при нас минимум една година. Не избързваме. Локомотив ще набави нужните футболисти, но търсим качество“.

„Знам за футболистите, към които има интерес. Все пак тези футболисти (Георги Минчев, Бирсент Карагарен и Димитър Илиев) показват добра игра последните две години и всеки дали от чужбина, или България, иска тези играчи. В крайна сметка всеки футболист с договор има цена, която клубът определя. Ако някой даде парите, които клубът иска, те ще бъдат пуснати. За момента няма конкретни оферти. Всичко в медиите са спекулации. Когато пристигне оферта, Локомотив е готов да преговаря“.

„Нямаме здравословни проблеми, което е радващо. Само Карагарен е наказан. Последно картотекирахме Милош Петрович и Олексий Биков, така че отборът ще е в пълен състав, готов за мача. Всеки резултат в полза на Локомотив ще ни даде предимство. Не искам да коментирам цифрово изражение като краен резултат. Това е турнирен мач и трябва да сме предпазливи. Нищо не се решава в този мач“.

„Феновете на Локомотив винаги са подкрепяли отбора си, не се съмнявам ни най-малко, че всеки в Пловдив ще подкрепи отбора. Нямам съмнение в нашите фенове. Най-важно е да ги накараме с игрите си да идват на стадиона. Всеки иска да побеждава отбора му“, каза още един от шефовете на Локомотив Пловдив.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker