Локомотив ПловдивТопФутбол

Голям обрат на “Лаута”! Локомотив задържа играч, който бе отписан за новия сезон

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще започне нови преговори с крилото Бабакар Дион за удължаването на договора му. Контрактът на 26-годишния играч изтича след края на сезона и той може да си тръгне като свободен агент през лятото. През есента той отхвърли предложението на шефовете и може да се каже, че бе отписан за следващия сезон.

“Надявам се да продължа на “Лаута”, както и един ден да играя в моя роден тим Зулте Варегем, който сега е във Втора дивизия. Александър Томаш ми помага да видя футбола от различна гледна точка. Работи различно от другите треньори. Във футбола трябва да влагаш смисъл”, заяви Дион за предаването Домът на футбола.

profittips-the best football tips

До момента през сезона белгиецът изигра 21 двубоя за черно-белите във всички турнири, в които вкара 6 гола. Очаква се той да бъде водещият играч в нападение за смърфовете след продажбата на основни футболисти като Джовани, Алфа Конте и Георги Минчев.
През миналата година Дион бе близо до трансфер в швейцарския Грасхопърс, но сделката пропадна в последния момент. Той бе в полезрението и на отбори от Швейцария, Белгия и Азербайджан.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker