Ботев ПловдивФутбол

Голяма въпросителна за играч на Ботев (Пд) срещу Етър (ВТ)

Сериозен проблем възникна пред треньора на Ботев (Пд) Николай Киров. Халфът на жълто-черните Васил Шопов може да пропусне двубоя с Етър. Мачът с “болярите” е в петък от 18:30 часа в Коматево.

Шопов, който дойде това лято от Дунав, е с контузия и не тренира от два дни. Футболистът е с травма от победата над Септември в София. Николай Киров се надява, че лекарският щаб ще вдигне Шопов, но той няма да бъде рискуван и най-вероятно ще пропусне мача с Етър, твърди “Тема спорт”. Добрата новина за Белия е че в състава след травми се завръщат титулярите Димитър Пиргов и Серкан Юсеин.

Двамата не играха при визитата на Септември София, която бе спечелена с 2:0. В София в центъра на защитата в отсъствието на Пиргов действаха Кристиан Димитров и Костадин Ничев. Радослав Терзиев пък играеше като дефанзивен халф редом до капитана Лъчезар Балтанов. Нападателят Диого Кампос също вече е готов. Той бе в групата още за визитата на Септември, но Николай Киров реши да не го рискува. Така атаката пак бе водена от Стивън Петков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker