бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Още смущаващи факти! “Колежа” в пъти по-скъп от “Лаута”, а материалите по-нисък клас

Привържениците на Ботев (Пловдив) буквално взривиха пловдивската общественост с разкрития за големи измами и лъжи около строителството на стадион “Христо Ботев”.

След като председателят на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков заяви, че има издадена заповед “Колежа” да бъде пуснат със само две действащи трибуни, дори да бъде завършен, стана ясно и че средствата, които се наливат на стадион “Ботев” са неоправдано по-скъпи в сравнение със стадион “Локомотив”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Михаил Манолов, който е председател на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив сподели пред TribunaPlovdiv.bg не по-малко смущаващи цифри относно изразходваните средства на “Колежа”, които са в пъти повече от тези на “Лаута”, като дори са и по-нисък клас.
Освен всичко друго стана ясно, че на едно от местата има дори вградено кенче от бира вместо арматура, което прави ситуацията още по-абсурдна.

Вижте още в следващите редове:

Доста смущаващ факт е, че цените на някои материали и труд, които е актувал строителят на стадион „Локомотив“ са в пъти по-ниски от цените на същите материали и труд, на които актува строителят на стадион „Христо Ботев“.

Най-фрапиращо е, че цената, на която се актува, по-ниския клас бетон С20/25, на стадион „Христо
Ботев“, е с около 10% по-висока от цената, на която се актува, по-високия клас бетон С30/37, на стадион „Локомотив“.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker