ЛокомотивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Крушарски за базата в Тракия, Бруно Акрапович и ще се кандидатира ли за президент на БФС

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски инспектира имота, на който „черно-белите“ трябва да построят своята модерна футболна база, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Изненадващо, Крушарски посети терена в квартал Тракия, на който преди няколко месеца бе даден старт по изграждането на съоръжението. До момента имота е ограден, а вече и изоран, за да може да започне работата по наслагването на тревна настилка и допълнителни конструкции към нея.

Бизнесментът заяви, че очаква до края на годината да има готови два футболни терена, а ако всичко е наред, до четири години да бъде готов целия проект.

“Август месец трябва да сме готови с двата терена. Ние сме почти готови и стартирали. Другата седмица ще се види разликата. Ние си вършим работата. Зависи колко ми е пълен джоба, но за 4-5 години се надявам да я завърша базата. Ако Локомотив тръгне по-силно към Европа и започнем да печелим по-големи суми, ще станат нещата.

Благодаря на Спортист Своге, това е оценка за работата ми. Те от много време коментират тази работа. Първо ще оправя локомотива, после ще видя каква ми е конкуренцията и ще преценя. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък… в БФС им трябва същото. Някои си щял да стартира след осем години работа в Изпълкома… нещата се решават с рязък удар. Гол не пада с леко шутче.

Ако преценя да се кандидатирам, ще го научите първи. Националния ни отбор иначе е нормално като за начало. Казвал съм го, че ние в клубовете, първо трябва да си свършим работата, после ще говорим за национали. Радвам се, че Локомотив допринесе за всичко това.

Ако Акрапович има сметки, в някоя кръчма, мога да му ги платя. Той като си тръгна, подписа един нотариален документ и си тръгна. Да е жив и здрав Акрапович“, заяви Крушарски предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Супер Бонуси от efbet: 1000 лв. онлайн казино бонус и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg