Ботев ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: КПБП избухна: По време на целия мач домакините хвърляха камъни, ракети и факли!

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с остра позиция след дербито с Локомотив, което предизивка много критики, обиди и атаки към полицията в града под тепетата.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

В последните дни се нагледахме на декларации и се наслушахме на обвинения към феновете на Ботев Пловдив. Странно как никой не посмя да покаже истината. А тя е много простичка – в 4-та минута на мача (видно от клипа) привържениците на домакините запалват факла и непредизвикано я хвърлят към гостуващия сектор, който все още е полупразен, заради “перфектната организация”, поради която бултрасите бяха допуснати на трибуните доста минути след първия съдийски сигнал.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Последва залп с камъни към феновете на Ботев, като толкова едри камъни очевидно са внесени умишлено на стадиона – кой и защо го е допуснал си отговорете сами. Всъщност от страна на домакините по време на целия мач бяха хвърляни факли, ракети и камъни, но странно защо никой не говори за тях. Силно се надяваме, че домакинските призиви за наказание на виновните са искрени и те ще санкционират въпросните си привърженици. Противното означава само едно – чиста проба лицемерие!!!

tribunasofia

Същото лицемерие, каквото показва и пловдивската полиция в PR опитите си за търсене на виновници. Всеки разумен човек осъзнава, че само няколко метра разстояние между две враждуващи агитки е предпоставка за ексцесии. Защо отстъпихте пред домакинските претенции и не затворихте по-голяма част от сектора? Защо не арестувахте лицата, внесли откритата от вас на стадиона пиротехника? Или ви беше приоритет недопускането в гостуващия сектор на знамена за веене и бутилки с вода – все особено опасни предмети!?
Това са безспорните факти около събитията на дербито – внушенията, манипулациите и лъжите оставяме на едни други, които си подмениха дори историята, за да са “в крак с модата”!
bet365

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

  1. За кой мач става дума!? Защото по телевизията показаха кой хвърля ракети и бомбички! Селяндурите май пак са прекалили с лепилото!

  2. Егати бавно развиващите се индианци! Едва на третия ден след мача измислиха как да прехвърлят вината на отсрещната страна…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker